Reurlse Winterdag 2017


Al vele jaren is de Reurlse Winterdag een begrip in de regio. In deze donkere dagen voor kerst zijn de ondernemers van Ruurlo al druk in de weer om onze prachtige winkelstraat om te toveren in een sfeervol decor voor de diverse theatergroepen die ons dorp gaan bezoeken op zondag 17 december. De winterdagcommissie streefde naar iets extra’s. En dat gaat dit jaar gebeuren.

Op zondagmiddag en -avond wordt in het centrum een echte kerstmarkt met theatervoorstellingen gehouden. De winkels zijn geopend en standhouders zullen er in de Dorpsstraat een bijzondere gebeurtenis van maken. Er worden workshops gegeven, er is live-muziek, u kunt genieten van theatervoorstellingen, warme choco en/of glühwein etc.. Dit prachtige evenement zal u in de kerststemming brengen.

Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom!

STRAATTHEATER

We mogen het van de daken schreeuwen. De Reurlse Winterdag 2017 wordt een bijzondere editie, mede vanwege de vijf gecontracteerde theatergezelschappen, waarvan er maar liefst vier uit België komen. Alle groepen hebben een ruime internationale ervaring en traden bijvoorbeeld op bij allerlei bekende theater- en popfestivals, waaronder Deventer Op Stelten, Oerol, Pukkelpop, Zwarte Cross en Lowlands.
De vier groepen uit België zijn:

  1. Pikz Palace met Boucherie Bacul
  2. Human Grijpers
  3. De Spotters
  4. DJ Marcel en Vicky

Gerard Olthaar met Ansichtkaartenmolen uit Nederland maakt het vijftal compleet.

Klik op een van onderstaande foto’s voor een grotere weergave en voor meer informatie over de theatergroep.

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door onze fantastische sponsoren en ondernemers. Ook zonder onze enthousiaste vrijwilligers zou dit allemaal niet mogelijk zijn, Dank daarvoor!

Reacties zijn gesloten.