Totalfit Ruurlo

Alles op het gebied van inspanning en ontspanning

Bij TotalFit Ruurlo vind je alles op het gebied van inspanning en ontspanning. Sport met de nieuwste apparatuur en laat je persoonlijk begeleiden door een team van enthousiaste instructeurs. Stap eens binnen bij één van de fanatieke Small Group trainingen of werk jezelf in het zweet tijdens één van de Clubjoy,- of Spinninglessen.

Doe je liever Yoga, Power Yoga of Yin Yoga, dan kun je terecht in onze Yoga studio. Daarnaast bieden wij voor de senioren en de junioren leuke lessen op maat!

TotalFit beschikt sinds kort over een eigen Milon Cirkel. De Milon Cirkel is een slimme combinatie van 6 volautomatische krachttoestellen en 2 maal 4 minuten conditietraining. Eén maal de cirkel duurt 17,5 minuutjes! Twee maal de cirkel is ideaal en kost je slechts 35 minuten. Deze training is bewezen effectief bij overgewicht.

Na je workout kun je bij ons ook heerlijk ontspannen. Onze kleedkamers zijn voorzien van een heerlijke sauna. Bij onze sfeervolle bar gelegenheid kun je genieten van een welverdiend kopje koffie. Wil je onze fitness, een groepsles of de Miloncirkel eerst een keertje uitproberen? Vraag dan een proefles aan.

Openingstijden:

Voor actuele openingstijden: zie website Totalfit.

 

De Venterkamp 5 | 7261 AH Ruurlo | www.totalfitruurlo.nl | www.milon.totalfitruurlo.nl/

Reacties zijn gesloten.