VVV Ruurlo

- Loop binnen en laat je verrassen -

VVV Ruurlo presenteert in samenwerking met de Ruurlose Ondernemers de Mooi in Ruurlo Cadeaubon. Deze bon is uitsluitend te koop bij VVV Ruurlo en kan worden ingewisseld bij het merendeel van de Ruurlose ondernemers. Klik hier voor een overzicht van deze ondernemers. De deelnemers zijn te herkennen aan de gele stoepschildering bij de ingang van de winkel.
U kunt bij de VVV uiteraard ook terecht voor alle toeristische informatie in hartje Achterhoek. Voor uw fiets- of wandelroute, voor allerlei geschenkbonnen, zoals de VVV-cadeaukaart, de Nationale Bioscoopbon, de Dinercheque, Podium Cadeaukaart, Lekkerwegkaart, Bolcom.bon en de Nationale Boekenbon.
Naast de toeristische informatie zijn bij de VVV Ruurlo ook allerlei leuke cadeaus of pakketjes met streekproducten verkrijgbaar. Ze zijn samengesteld door onze medewerkers, maar kunnen ook desgewenst op de ideeën van de klant worden afgestemd.
Wil je wandelen of fietsen, of heb je interesse voor een ‘hap-staparrangement’, loop dan eens bij ons binnen en laat je verrassen.

Kerkplein 20 | 7261 AZ Ruurlo | tel. 0573 453 926 | www.vvvhartjeachterhoek.nl

Reacties zijn gesloten.